Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Digitale Meter

De Energy Pilot maakt van de digitale meter een databron van onschatbare waarde. Dankzij de real-time gegevens van de energiestromen in je huishouden, stuurt de Energy Pilot bij waar nodig.

Meer zelfs: de Energy Pilot ontdekt patronen in je verbruik en kan hiermee de scherpste prijsstrategieën voorzien. Zo wordt je energiefactuur geoptimaliseerd tot in de puntjes. De Energy Pilot app toont je al deze inzichten live: je bent voortdurend op de hoogte van je verbruik – en van je Energy Pilot besparingen!​

Zonnepanelen

Je zonneproductie is financieel voordelig wanneer je deze zelf verbruikt. De Energy Pilot zorgt hiervoor: door voortdurend je PV productie te volgen, word de zonneproductie maximaal benut. Een wolk voor de zon? De Energy Pilot stuurt je verbruikers bij. Zo vermijd je onnodige energie afname van het net.

Heb je een dynamisch tarief? De Energy Pilot kijkt vooruit naar interessante tijdstippen om je productie te verkopen en gebruikt Artificiële Intelligentie om te beslissen of de productie best naar je huishouden gaat – of wordt verkocht op het net. De ideale combinatie van comfort en winst!​

elektrisch voertuig

Een elektrisch voertuig verbruikt heel wat energie tijdens het laden. Vaak weet je ook wanneer je jouw auto nodig hebt. Met deze informatie kan de Energy Pilot aan de slag. Het laadschema van je EV wordt aangepast aan je comforteisen en zoekt daarbij de goedkoopste laadsessie.

Bijsturing in functie van weersvoorspellingen, zoeken naar het ideale tijdstip bij het laagste tarief, vermijden van het capaciteitstarief – De Energy Pilot navigeert als een echte automatische piloot jouw laadsessie naar het laagste kostenniveau.​

Warmtepomp

Een warmtepomp in huis is de verwarming van de toekomst. Ook hiermee kan de Energy Pilot aan de slag. Zonder in te boeten op je temperatuurscomfort, zoekt de Energy Pilot naar de optimale verwarmingsstrategie. Hij gaat daarbij op zoek naar de ideale aanstuurmomenten.

Overschot van zonneproductie, een interessant tariefmoment of gewoon voorspellen dat het straks kouder wordt – de Energy Pilot voorziet het allemaal. Op deze manier blijft je huis op de perfecte temperatuur aan de best mogelijke voorwaarden.

Thuisbatterij

Een thuisbatterij maakt jouw huishouden energetisch compleet. De opslagcapaciteit zorgt ervoor dat je zonneproductie wordt opgeslagen en de batterij compenseert wanneer je extra verbruik nodig hebt.

De Energy Pilot maakt jouw batterij intelligent door te kijken naar het samenspel tussen je verschillende verbruikers. Je tovert jouw batterij om tot een echte energiespeculant: opslag op de juiste tijdstippen, afgifte bij maximale winstmomenten.

Warm Water

Er zijn heel wat manieren om je sanitair warm water te produceren van warmtepomp boiler tot zuiver elektrisch. De Energy Pilot stuurt deze elektrische systemen efficiënt aan zodat water opgewarmd wordt op het goedkoopste moment of met lokale zonneproductie – zonder overschrijding van het capaciteitstarief.

De Energy Pilot houdt rekening met jouw persoonlijke voorkeuren zodat er altijd warm water beschikbaar blijft zonder dat je hierover hoeft na te denken.

Zwembad

Dat een verwamd zwembad energie verbruikt hoeft geen betoog. De Energy Pilot ondersteunt hier door je verwarmingssysteem en de nodige circulatiepompen op het juiste moment in en uit te schakelen.

Je zwembad behoudt zijn temperatuur een hele tijd, maar de Energy Pilot kijkt continu voor jou na of het zinvol is energie toe te voegen in functie van weer, energieprijzen en capaciteitstarief.